Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα Ι: Είμαι

Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα Ι: Είμαι

Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα Ι: Είμαι

Κύκλος 4 Βιωματικών Εργαστηρίων Art Therapy/Εικαστικής Θεραπείας για Ενήλικες

Mια κηλίδα χρώματος μπορεί συχνά να γίνει η αφορμή ώστε να έρθουν στο φως αλήθειες, που έχουν κλειδωθεί βαθιά μέσα μας. Οι καταγραφές του παρελθόντος είναι μια δεξαμενή από την οποία αναδύονται, συχνά ασυνείδητα, σκέψεις, πράξεις, συναισθήματα.

Αρχίζοντας να γνωρίζουμε τον εαυτό μας καλύτερα, το συνειδητό, αλλά και αυτόν που βρίσκεται στα κρυμμένα μέρη του εαυτού (ασυνείδητο), έρχεται η επίγνωση της εσωτερικής μας ταυτότητας.

H ανακάλυψη του εαυτού μέσω art therapy/εικαστικής θεραπείας δίνει έμφαση στην αυτοέκφραση. Προσφέρει ένα χώρο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης των συναισθημάτων, που δύσκολα εκφράζονται με λέξεις.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες και για τη συμμετοχή σε αυτά δεν χρειάζεται καμία εμπειρία στη ζωγραφική ή άλλες ειδικές ικανότητες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να απελευθερωθούν, να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες και να ανακαλύψουν τα οφέλη της έκφρασης μέσω τέχνης. H βιωματική εμπειρία προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο να επιτευχθεί πνευματική ηρεμία και αρμονία.

Κόστος συμμετοχής: 100 € (κύκλος 4 εργαστηρίων)
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 20/11, 27/11, 4/12, 11/12
Ώρες: 18:00 – 20:00

Δήλωση συμμετοχής
Τηλέφωνο: 210 9210333, 6985 904504
Ε-Μail: info@trii.gr

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια: Σοφία Κουκουρλή
www.gnothisauton.gr

Ομιλία για το Art Therapy/Εικαστική Θεραπεία και τον κύκλο των βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα Ι: Είμαι θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 13/11/17 και ώρα 18:00-19:00.

Είσοδος ελεύθερη.